Kategóriák
    Házhozszállítás

    szallitas

    Hírek
    2024.02.06
    Hírlevél
    Látogató számláló
    0
    5
    8
    1
    8
    3
    2
    Termék részletek


    3M 52006 769F lamellás tárcsa, T27 egyenes, 125 mm x 22 mm, P60 + F168410

    Raktárkészlet: VAN
    3M 52006 769F lamellás tárcsa, T27 egyenes, 125 mm x 22 mm, P60 + F168410
    1 790 Ft Bruttó
    Rosberg cikkszám:
    501757
    Mennyiségi egység::
    db
    A 3M™ 769F lamellás tárcsa egy nagy teljesítményű, sokoldalú és kedvező árú csiszolókorong. 3M Precíziósan Formált Szemcsét tartalmaz, tovább tart és gyorsabban csiszol, mint a hagyományos alumínium-oxid lamellás korongok - mindezt kedvező áron. Kitűnő kombinációja a teljesítménynek és az értéknek, amely hozzájárulhat a termelékenység növeléséhez és a csiszolóanyag költségek csökkentéséhez.
    Ha rugalmas, sokoldalú lamellás tárcsát keres, amely egyaránt tartós és kiváló minőségű, a 3M™ 769F lamellás tárcsa Önnek készült!

    A 3M™ precíziósan formált szemcséivel készült tárcsáink bizonyítottan jobban teljesítenek a hagyományos alumínium-oxid- és cirkóniaszemcsés lamellás tárcsáknál. Ez a csiszolóanyag folyamatosan éles pontokra törik, és így tisztán csiszolja a fémet a hagyományos csiszolóanyagokkal ellenben, amelyek hajlamosak árkokat vágni a hordozóanyagba. Ez a törési képesség, kiegészülve az egyes lamellarétegek külön kopásával, amely folyamatosan fedi fel a friss ásványi csiszolóanyagot, a tárcsa teljes élettartama alatt magas csiszolási sebességet tesz lehetővé.

    A poliészterből készült hordozó tovább növeli a tartósságot, így a rugalmasságát is figyelembe véve kiváló megoldás az olyan magas rányomású alkalmazási területeken, mint az élletörés, a hegesztési varratok csiszolása és a peremek sorjázása. Emellett olyan egyenletes felületet hoznak létre, amely kiváló az olyan alkalmazási területekhez, mint az egybecsiszolás vagy a felület-előkészítés.

    Sok esetben a 3M™ 769F lamellás tárcsa egy lépésben, a csiszolóanyag cseréje nélkül teszi lehetővé a csiszolást és a finiselést. Ez annak köszönhető, hogy normál körülmények között a 769F olyan egyenletes felületet hoz létre, amely egy szinttel jobb finomságú, mint amire egy hasonló kategóriájú fíbertárcsa képes. Bár a fíbertárcsa gyorsabban csiszol, a lamellás tárcsával kihagyhatók bizonyos lépések és a korongok cseréje, így idő takarítható meg, és növelhető az eredményesség.

    Ideális eszköz szénacél, rozsdamentes acél és más hőérzékeny ötvözetek megmunkálásához.
    3M Precíziósan Formált Szemcsét tartalmaz, amely gyorsabban csiszol és tovább tart, mint a hagyományos, őrölt csiszolószemcsék
    A lamellák kopásuk során új csiszolószemcsék kerülnek elő, így egyenletes csiszolási teljesítményt nyújtanak a korong teljes élettartama során
    Bizonyítottan jobban teljesít, mint a hagyományos alumínium-oxid szemcsés lamellás korongok
    Hosszútávon magas teljesítményt és sokoldalúságot nyújt kedvező áron
    Ideális eszköz szénacél, rozsdamentes acél és más hőérzékeny ötvözetek megmunkálásához
    • Gyártói Cikkszám
      7100196799
      Raktárkészlet
      VAN
      Cikkszám
      501757